Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:21

5
آذر
كوفـته‌ی تره‌فرنگی

كوفـته‌ی تره‌فرنگی

طرز تهیه كوفـته‌ی تره‌فرنگی

كوفـته‌ی تره‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

تره‌فرنگی (2 عدد درشت).........................................400 گرم

گوشت چرخكرده ....................................................250 گرم

نمك ........................................................................1 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه......................................................   یك دوم قاشق چایخوری

زیره‌ی سائیده..........................................................1 قاشق چایخوری

زردچوبه..................................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ..................................................................4 عدد

آرد سفید ...............................................................50 گرم

آرد سوخاری...........................................................200 گرم

روغن مخصوص سرخ كردنی ......................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

تره‌فرنگی‌ها را بشوئید و در قابلمه‌ای با مقدار كمی آب بپزید یا بخارپز كنید. داخل ظرف مناسبی گوشت، نمك، فلفل، زیره، زردچوبه و 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را با آرد مخلوط كنید. تره‌فرنگی‌ها را در صافی بریزید تا آب آن كاملاً گرفته شود. سپس به وسیله‌ی دستگاه غذاساز، آن را به صورت پوره درآورید و با مواد قبلی مخلوط كنید. اینك هر بار گلوله‌ای از آن بردارید و به صورت لول‌های 5 سانتیمتری درآورید و در تخم‌مرغ و آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ نمائید. در كنار آن، می‌توان از سبزی‌های پخته و سس گوجه‌فرنگی برای میل كردن استفاده كرد.

یادآوری: برای این‌كه كوفته‌ها بهتر و راحت‌تر فرم بگیرد، قبل از شكل‌دهی، مایه را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوفـته‌ی تره‌فرنگی تعداد بازديد: 619 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز