كوفـتهی ترهفرنگی
مواد لازم برای 4 نفر:
ترهفرنگی (2 عدد درشت).........................................400 گرم
گوشت چرخكرده ....................................................250 گرم
نمك ........................................................................1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه...................................................... یك دوم قاشق چایخوری
زیرهی سائیده..........................................................1 قاشق چایخوری
زردچوبه..................................................................یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ ..................................................................4 عدد
آرد سفید ...............................................................50 گرم
آرد سوخاری...........................................................200 گرم
روغن مخصوص سرخ كردنی ......................................به میزان لازم
روش تهیه:
ترهفرنگیها را بشوئید و در قابلمهای با مقدار كمی آب بپزید یا بخارپز كنید. داخل ظرف مناسبی گوشت، نمك، فلفل، زیره، زردچوبه و 2 عدد از تخممرغها را با آرد مخلوط كنید. ترهفرنگیها را در صافی بریزید تا آب آن كاملاً گرفته شود. سپس به وسیلهی دستگاه غذاساز، آن را به صورت پوره درآورید و با مواد قبلی مخلوط كنید. اینك هر بار گلولهای از آن بردارید و به صورت لولهای 5 سانتیمتری درآورید و در تخممرغ و آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ نمائید. در كنار آن، میتوان از سبزیهای پخته و سس گوجهفرنگی برای میل كردن استفاده كرد.
یادآوری: برای اینكه كوفتهها بهتر و راحتتر فرم بگیرد، قبل از شكلدهی، مایه را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.