پاستای گیـاهی
مواد لازم برای 2 تا 4نفر:
روغن زیتون.............................................................۱ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط خرد كرده ..............................................۱ عدد
سیر خرد كرده.........................................................۱ حبه
بادمجان متوسط پوست گرفته و خرد كرده ...................۱ عدد
كدوی متوسط پوست گرفته و خرد كرده.......................۲ عدد
فلفل دلمهای متوسط خرد كرده...............................۱ عدد
گوجهفرنگی متوسط خرد كرده................................۲ عدد
نمك و فلفل.......................................................به میزان لازم
آب .................................................................یك سوم پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
رب گوجهفرنگی ...............................................۱ قاشق سوپخوری
پاستای شكلدار ..............................................۳۰۰ گرم
پونه یا نعناع تازه و خرد كرده.............................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
در تابهای روغن را گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را بیفزائید و كمی تفت دهید تا سیر هم نرم شود. سپس بادمجانها را به تابه اضافه كنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بادمجانها كاملاً نرم شوند. در ظرفی جداگانه كدوها و فلفل دلمهای را (مثل بادمجان) تفت دهید و به مخلوط بادمجانها اضافه كنید. حالا گوجهفرنگی، نمك، فلفل، آب و رب گوجهفرنگی را نیز بیفزائید و مدت 5-10 دقیقه یا تا زمانی كه مواد پخته و آب گوجهفرنگی تبخیر شود مواد را حرارت دهید. پاستا را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش، نمك و كمی روغن به مدت ۱0-۱5 دقیقه بپزید. پس از آبكشی كردن درون ظرف مورد نظر بكشید و با مخلوط سبزیجات پخته شده میل كنید. سبزی معطر را نیز هنگام سرو روی غذا بریزید.