Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:38

25
فروردین
كوكوی كدوسبز با كنجد

كوكوی كدوسبز با كنجد

روش تهیه كوكوی كدوسبز با كنجد

معصومه عیوضی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نمك                                              یك‌دوم قاشق چایخوری

گل كلم                                          1 عدد (300 گرم)

لوبیا سبز خردكرده                          20 عدد

پیازچه‌ ریزخردكرده                          6 ساقه

كدوسبز خردكرده                           3 عدد متوسط

زعفران حلكرده                             2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده                             4 عدد

فلفل قرمز                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

كنجد خام                                    2 قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی     به میزان لازم

روش تهیه كوكوی كدوسبز با كنجد

در قابلمه‌ مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه گلچه‌های گل كلم را جدا كنید و در حدود 5 دقیقه، در آب جوش بپزید. حالا گل‌كلم را از قابلمه در آورید و لوبیاسبز را در همان قابلمه به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید. سپس گل‌كلم، لوبیا سبز، پیازچه، كدو سبز، زعفران، زردچوبه، تخم‌مرغ‌ها، فلفل قرمز و كنجد را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك اندكی روغن در تابه‌ مناسبی بریزید  و روی اجاق گرم كنید. حال مایه‌ فراهم‌كرده‌ كوكو را در روغن بریزید و صبر كنید تا یك‌ طرف كوكو بپزد و برشته شود. اكنون كوكو را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. آن‌گاه كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: کدو، کنجد، کوکو، آشپزی با کدو، كوكوی كدوسبز با كنجد، روش تهیه کوکوی کدو، آموزش کوکوی کدو، کوکو با کنجد تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز