معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4 نفر
نمك یكدوم قاشق چایخوری
گل كلم 1 عدد (300 گرم)
لوبیا سبز خردكرده 20 عدد
پیازچه ریزخردكرده 6 ساقه
كدوسبز خردكرده 3 عدد متوسط
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 4 عدد
فلفل قرمز یكچهارم قاشق چایخوری
كنجد خام 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
روش تهیه كوكوی كدوسبز با كنجد
در قابلمه مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه گلچههای گل كلم را جدا كنید و در حدود 5 دقیقه، در آب جوش بپزید. حالا گلكلم را از قابلمه در آورید و لوبیاسبز را در همان قابلمه به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید. سپس گلكلم، لوبیا سبز، پیازچه، كدو سبز، زعفران، زردچوبه، تخممرغها، فلفل قرمز و كنجد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك اندكی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حال مایه فراهمكرده كوكو را در روغن بریزید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود. اكنون كوكو را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. آنگاه كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.