مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4-6 نفر
آرد نخود خام 100 گرم (سه چهارم پیمانه)
آرد سفید 35 گرم (یكچهارم پیمانه)
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
زیره آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
ادویه گرامماسالا 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكچهارم قاشق چایخوری
پودر چیلی یكدوم قاشق چایخوری
نمك 2 قاشق چایخوری
سیر له كرده 2 حبه
آب حدود 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
گل كلم گلچه كرده 100 گرم
كلم براكلی گلچه كرده 85 گرم (1 پیمانه)
بادمجان حلقهای خرد كرده 1 عدد كوچك (230 گرم)
كدو سبز حلقهای خرد كرده 2 عدد متوسط (240 گرم)
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه دیپ ماست
نعنای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
ماست 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
چیلی قرمز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
روش تهیه پاكورای سبزی
هر دو آرد را همراه با بیكینگپودر، در ظرف مناسبی الك كنید و ادویهها، نمك و سیر را بیفزائید. آنگاه به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر نسبتاً شلی همانند ماست غلیظ حاصل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا گل كلم و كلم براكلی را بخارپز كنید تا قدری نرم شوند و با آب سرد آبكشی كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا كاملاً خشك شوند. اكنون روغن را در تابه عمیق و مناسبی بریزید و داغ كنید.
آنگاه گلچههای گل كلم، گلچههای كلم براكلی، حلقههای بادمجان و حلقههای كدو را در مایه خمیری غوطهور سازید و در روغن فراوان داغ سرخ كنید. سپس آنها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون پاكورا را در ظرف مناسبی بچینید و با دیپ ماست میل كنید.
یادآوری: برای تهیه دیپ ماست؛ همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.