Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:13

5
اردیبهشت
پاكورای سبزی

پاكورای سبزی

برای تهیه دیپ ماست؛ همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

مرضیه مرشدی

 

 

 

مواد لازم برای 4-6  نفر

آرد نخود خام                              100 گرم (سه چهارم پیمانه)

آرد سفید                                  35 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

بیكینگ‌پودر                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                        2 قاشق چایخوری

ادویه گرام‌ماسالا                        1 قاشق چایخوری

زردچوبه                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر چیلی                               یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                      2 قاشق چایخوری

سیر له كرده                           2 حبه

آب                                        حدود 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

گل كلم گلچه كرده                   100 گرم

كلم براكلی گلچه كرده              85 گرم (1 پیمانه)

بادمجان حلقه‌ای خرد كرده        1 عدد كوچك (230 گرم)

كدو سبز حلقه‌ای خرد كرده      2 عدد متوسط (240 گرم)

روغن مخصوص سرخ‌كردنی       به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه دیپ ماست

نعنای خرد كرده                    1 قاشق سوپخوری

ماست                                180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

چیلی قرمز ریز خرد كرده        1 عدد كوچك

روش تهیه پاكورای سبزی

هر دو آرد را همراه با بیكینگ‌پودر، در ظرف مناسبی الك كنید و ادویه‌ها، نمك و سیر را بیفزائید. آن‌گاه به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر نسبتاً شلی همانند ماست غلیظ حاصل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا گل كلم و كلم براكلی را بخارپز كنید تا قدری نرم شوند و با آب سرد آبكشی كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا كاملاً خشك شوند. اكنون روغن را در تابه عمیق و مناسبی بریزید و داغ كنید.

آن‌گاه گلچه‌های گل كلم، گلچه‌های كلم براكلی، حلقه‌های بادمجان و حلقه‌های كدو را در مایه خمیری غوطه‌ور سازید و در روغن فراوان داغ سرخ كنید. سپس آنها را روی هوله ‌كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون پاكورا را در ظرف مناسبی بچینید و با دیپ ماست میل كنید.

یادآوری: برای تهیه دیپ ماست؛ همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: تهیه پاكورای سبزی، پاکورای سبزی، پاکورا، آموزش پاکورای سبزی، روش تهیه پاکورای سبزی، آشپزی با پاکورا تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز