سرور چاووشی
مواد لازم برای 6- 8 نفر
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
فیله ماهی (تیلاپیا) مكعبی خردكرده 1 كیلوگرم
روغن كنجد 6 قاشق سوپخوری
فلفل سبز تند (چیلی) 4 عدد
زنجفیل ریز خردكرده 1 قاشق چایخوری
سیر لهكرده 1 قاشق چایخوری
پیاز خردكرده 2 عدد
گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد
آب 450 میلیلیتر (حدود 2 پیمانه سرخالی)
گشنیز برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه خوراك ماهی به سبك بنگال
زردچوبه و نمك را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی ماهی بپاشید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی كه بهتر است از جنس چدن باشد، بریزید و ماهی را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. سپس ماهی را از تابه در آورید و كنار بگذارید. حالاچیلی، زنجفیل، سیر، پیاز و گوجهفرنگی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شوند.
اكنون پوره فراهم كرده را در تابه تمیز و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و ماهی را به پوره بیفزائید اما آن را هم نزنید!
سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. آب را درون تابه بریزید و خوراك را 15- 20 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. آنگاه خوراك ماهی را برای پذیرائی در ظرف گرم و مناسبی بریزید و با گشنیز بیارائید.
یادآوری: در این دستور از انواع فیله ماهی میتوانید استفاده كنید.