اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای8 نفر
بادام هندی خام 55 گرم
خامه 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
سینه مرغ خردكرده 450 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
سیر لهكرده 2 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
فلفل سبز تند، درشت خردكرده 2 عدد
گشنیز درشت خردكرده 15 گرم
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
روغن مایع برای چرب كردن به میزان لازم
كره آبكرده 25 گرم
روش تهیه كباب مرغ ابریشمی
بادام هندی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در آب جوش بخیسانید و در صافی بریزید. آنگاه بادام هندی را در دستگاه غذاساز پوره كنید و خامه و تخممرغ را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. حالا باقیمانده مواد را به جز روغن و كره آبكرده، به سس فراهم كرده بیفزائید و چند ثانیه دیگر دستگاه غذاساز را روشن كنید تا مایه صاف و یكدست شود.
اكنون مایه كباب را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سینی گریل و 8 سیخ چوبی خیسانده در آب را با روغن مایع چرب كنید و قدری آب سرد كنار دستتان بگذارید. اینك مایه فراهمكرده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با دست مرطوب به اندازه تقریبی 15 سانتیمتر به سیخ بكشید.
كبابها را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 4 دقیقه زیر گریل گرم كرده فر برشته كنید. سپس به كمك قلممو روی كبابها كره آبكرده بمالید و چند دقیقه دیگر، آن را برشته كنید. آنگاه كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با سالاد سبزی میل كنید.
یادآوری: میتوانید كباب مرغ را در تابه چربكرده بچینید و روی اجاق برشته كنید.