سـبزی پلو
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن .......................................................به میزان لازم
سینه مرغ ................................................4 قطعه
نمك، فلفل و زردچوبه.................................به میزان لازم
بادمجان پوست گرفته و حلقه كرده ..............4 عدد
لوبیا چشم بلبلی ....................................1 پیمانه
سبزی پلو ..............................................1 كیلوگرم
برنج .....................................................3 پیمانه (450 گرم)
گرد غوره ..............................................به میزان لازم
* تره، شوید، جعفری و گشنیز
روش تهیه
در تابهای مرغ را كمی در روغن تفت دهید. بعد نمك، فلفل، زردچوبه و كمی آب بیفزائید و بگذ ارید مرغ بپزد. بادمجانها را در تابهی دیگری در روغن تفت دهید و كنار بگذارید. لوبیا را بپزید. سبزی را خرد كنید. برنج را آبكش كنید. حالا برنج، سبزی و لوبیا را لایه لایه درون قابلمه بریزید. روی مرغ گرد غوره بپاشید و لای بلای پلو قرار دهید. روی بادمجانها هم گرد غوره و نمك بپاشید و روی برنج بگذارید. اكنون 45 دقیقه آن را دم كنید. سپس در دیس بكشید و میل كنید.
یادآوری: در دامغان با گوشت گوسفند هم این پلو را طبخ میكنند.