Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:38

28
آبان
كـوفـته بـرنـجی

كـوفـته بـرنـجی

طرز تهیه كـوفـته بـرنـجی

طرز تهیه كـوفـته بـرنـجی

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر:

 

 

گوشت مغز ران چرخكرده............................500 گرم

سبزی كوفته............................................500 گرم

لپه‌ی پخته................................................50 گرم

برنج خیس‌كرده........................................100 گرم

آرد نخودچی.............................................100 گرم

تخم مرغ ....................................................3 عدد

نمك‌، فلفل و زردچوبه...............................به مقدار لازم

پیاز سرخكرده........................................2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی ..................................1 قاشق سوپخوری

آب......................................................4-5 پیمانه

روغن.................................................به مقدار لازم

* شامل: تره‌، جعفری، شبت، مرزه، نعناع و ترخون ریز خرد كرده

 

روش تهیه

در ظرف مناسبی، گوشت چرخكرده، سبزی، لپه و برنج را با هم مخلوط نمائید و خوب ورز دهید. آن‌گاه آرد نخودچی و تخم مرغ‌ها را همراه با نمك، فلفل و زردچوبه بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مایه چسبناك شود. برای تهیه‌ی سس كوفته، پیاز سرخكرده، و رب گوجه فرنگی را در قابلمه‌ای بریزید و پس از افزودن 4- 5 پیمانه آب؛ روغن و كمی نمك، بگذارید جوش بیاید. آن‌گاه هر بار گلوله‌هائی به اندازه‌ی یك نارنگی كوچك از خمیر  بردارید و در دست گلوله كنید و در سس كوفته- كه در حال جوشیدن است- بیندازید پس از چند جوش حرارت را ملایم كنید و بگذارید تا كوفته خوب بپزد.

یادآوری: می‌توانید داخل كوفته، را با مغز گردوی خرد كرده و پیازداغ و زرشك نیز پر كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كـوفـته بـرنـجی تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز