خورش سیب درخـتی
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران ........................................350 گرم
پیاز خرد كرده..............................................2 عدد
كره ........................................................100 گرم
زردچوبه..................................................1 قاشق چایخوری
آب جوش...............................................500 میلیلیتر
لپه.........................................................75 گرم
دارچین..................................................1 قاشق چایخوری
سیب درختی خلالی خرد كرده..................500 گرم
آبلیمو...................................................60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
زعفران حل كرده....................................1 قاشق سوپخوری
شكر ..................................................50 گرم
روش تهیه
ابتدا گوشت را به قطعات كوچك تقسیم كنید در قابلمهای بریزید و همراه با پیاز در كره تفت دهید. آنگاه زردچوبه و آبجوش را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیم پز شود. اكنون لپه و دارچین را به خورش بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا مواد به آرامی پخته شود. سپس سیب درختی را اضافه كنید و بگذارید كمی نرم شود. در اواخر طبخ آبلیمو، زعفران و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا آب اضافی خورش بخار شود و كاملاً غذا جا بیفتد.