Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:04

28
آبان
خورش سیب درخـتی

خورش سیب درخـتی

طرز تهیه خورش سیب درخـتی

خورش سیب درخـتی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

  

گوشت مغز ران ........................................350 گرم

پیاز خرد كرده..............................................2 عدد

كره ........................................................100 گرم

زردچوبه..................................................1 قاشق چایخوری

آب جوش...............................................500 میلی‌لیتر

لپه.........................................................75 گرم

دارچین..................................................1 قاشق چایخوری

سیب درختی خلالی خرد كرده..................500 گرم

آبلیمو...................................................60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

زعفران حل كرده....................................1 قاشق سوپخوری

شكر ..................................................50 گرم

 

روش تهیه

 

ابتدا گوشت را به قطعات كوچك تقسیم كنید در قابلمه‌ای بریزید و همراه با پیاز در كره تفت دهید. آن‌گاه زردچوبه و آب‌جوش را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیم پز شود. اكنون لپه و دارچین را به خورش بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا مواد به آرامی پخته شود. سپس سیب درختی را اضافه كنید و بگذارید كمی نرم شود. در اواخر طبخ آبلیمو، زعفران و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا آب اضافی خورش بخار شود و كاملاً غذا جا بیفتد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش سیب درخـتی تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز