مـرغ ژلاتـینی
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:
روغن ..............................................................به میزان لازم
سینهی مرغ.......................................................2 عدد
نمك ..............................................................به میزان لازم
آب...................................................................1 پیمانه
برگ بو .............................................................2 عدد
هویج .............................................................1 عدد
سس مایونز ....................................................250 گرم
پودر ژلاتین.......................................................2 قاشق چایخوری
خامه .............................................................200 گرم
آبلیمو ..........................................................1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهی رنگی و سبزی برای تزئین ...............به میزان لازم
روش تهیه
روغن را در تابه بریزید و مرغ را با نمك كمی در آن تفت دهید. آب، برگ بو و هویج را اضافه كنید و آن را به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس مرغ را از قابلمه خارج كنید تا سرد شود. سس مایونز، ژلاتین حل كرده در یك پیمانه آب، خامه و آبلیمو را با هم مخلوط كنید تا سس مورد نظر به دست آید. مرغها را داخل سس بغلتانید و بعد روی پنجرهی فلزی قرار دهید. حالا چند دقیقه در یخچال نگه دارید. دوباره این كار را تكرار كنید تا تمام سطح مرغ یكنواخت و یكدست به سس آغشته شود. اینك خوراك را در دیس زیبائی بكشید و با فلفلهای رنگی و سبزی تزئین كنید. این غذا را سرد میل كنید.
یادآوری 1: ژلاتین را روی یك چهارم پیمانه آب بپاشید و ظرف حاوی آن را روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین، حل و شفاف شود.
یادآوری 2: میتوانید این غذا را از روز قبل، آماده و در یخچال نگهداری كنید سپس به مصرف برسانید.