خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات
مواد لازم برای 6 نفر:
فیلهی گوشت گوساله.....................................یك كیلوگرم
پودر چیلی.....................................................یك قاشق سوپخوری
پودر زیره .......................................................یك قاشق چایخوری
پودر ارگانو .....................................................یك دوم قاشق چایخوری
سیر له كرده ...................................................دو حبه
رب گوجه فرنگی..............................................60 گرم
آبلیمو............................................................60 میلیلیتر
فلفل تند قرمز..................................................دو عدد
فلفل دلمهای قرمز...........................................یك عدد
روغن زیتون ..................................................دو قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده .................................................یك عدد
كنسرو ذرت ...................................................یك قوطی 300 گرمی
كنسرو لوبیا سفید...........................................یك قوطی
نان لواش ......................................................6 تكه به قطر 23 سانتیمتر
خامهی ساده ................................................125 گرم
گشنیز خرد كرده ..........................................یك چهارم پیمانه
روش تهیه
فیله را به شكل نوارهای یك سانتیمتری ببرید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه پودر چیلی، پودر زیره، ارگانو، سیر، رب كوجه فرنگی، آبلیمو و فلفل تند خرد كرده را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون فلفل دلمهای را كباب كنید و دانه و پوست آن را بگیرید و به صورت نوارهای باریكی ببرید. بعد نیمی از روغن را در تابهای بریزید و مخلوط فوق را در چند نوبت در روغن سرخ كنید. سپس آن را از تابه خارج كنید و باقیماندهی روغن را در تابه بریزید. اینك پیاز را بیفزائید و روی اجاق با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا مخلوط گوشت، فلفل دلمهای، ذرت و لوبیا سفید را نیز اضافه كنید و تا گرم شدن مخلوط بر روی اجاق، هم بزنید. اكنون دو طرف لواشها را به روغن مایع آغشته كنید و داخل قالب كوچكی- كه با فویل پوشاندهاید- فرو ببرید تا به شكل سبد در آید. نانها را به همین شكل در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه و یا تا زمانی كه كاملاً برشته شوند، بگذارید. اینك داخل سبدهای نان را از مخلوط آماده پر كنید و با خامه و گشنیز خرد كرده، روی هر یك را تزئین نمائید و میل كنید.