پلو با نخودفرنگی و بادام
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج..........................................300 گرم ( 2 پیمانه)
هل سبز.......................................4 عدد
آب.............................................به میزان لازم
نمك..........................................3 قاشق چایخوری
زردچوبه ....................................1 قاشق چایخوری
روغن........................................3 قاشق سوپخوری
چوب دارچین ..............................1 ساقهی 5 سانتیمتری
خلال بادام ................................25 گرم
نخودفرنگی پخته.........................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را بشوئید و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. پوست هل را بگیرید. آب، نمك و زردچوبه را در قابلمهای بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد. روغن را در قابلمهی دیگری بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس چوب دارچین، هل و بادام را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بادام طلائی رنگ شود. اكنون برنج را به مخلوط فوق اضافه كنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. حالا آب جوش و نخودفرنگی را بیفزائید و با حرارت زیاد، برنج را بپزید. آنگاه حرارت را كم كنید تا برنج دم بكشد و مغز پخت شود.