پلـو با خـردل
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:
برنج.............................................220 گرم
آب .................................................3 پیمانه
نمك...............................................3 قاشق چایخوری
آب لیموترش....................................4 قاشق چایخوری
كره یا روغن مایع..............................یكو یكدوم قاشق سوپخوری
تخم خردل.......................................4 قاشق چایخوری
روش تهیه
برنج را بشوئید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود. در قابلمهی مناسبی آب، نمك و آب لیموترش را مخلوط كنید و روی اجاق به جوش آورید. سپس حرارت را ملایم كنید و در قابلمه را بگذارید تا آب آن بخار نشود. كره یا روغن را در قابلمهی مناسبی با حرارت متوسط گرم كنید. تخم خردل را بیفزائید و چند لحظه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. بعد برنج را نیز اضافه كنید و حدود یك دقیقه تفت دهید. حالا برنج و تخم خردل برشته شده را داخل آب جوش بریزید و حرارت را زیاد كنید تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم كنید و بگذارید برنج 20 تا 30 دقیقه بپزد. اینك در قابلمه را بردارید و 5 دقیقه صبر كنید تا بخار آن خارج شود. اكنون برنج آمادهی مصرف است.