كرپ سبزیها
مواد لازم برای تهیهی 10- 15 عدد كرپ:
آرد ..............................100 گرم
نمك ............................به میزان لازم
تخم مرغ.......................2 عدد
شیر.............................یك دوم پیمانه (125 میلیلیتر)
كرهی ذوب كرده..............2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
كره ..........................................50 گرم
پیازچهی خرد كرده.......................4 ساقه
سیر له كرده ............................1 حبه
بادمجان خرد كرده .....................1 عدد
سیب زمینی خرد كرده ..............2 عدد
جعفری خرد كرده......................2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده........................1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی.......................2 قاشق سوپخوری
پودر پاپریكا ...........................یك دوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل.............................به میزان لازم
پنیر موتزارلا..............................100 گرم
روش تهیه
آرد را با نمك، تخم مرغ و شیر مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را از صافی عبور دهید و رویش را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
تابه را گرم نمائید و با كمی كره آن را چرب كنید. حالا به اندازهی یك چهارم پیمانه از مایه بردارید و در تابه بریزید و بگذارید یك طرفش طلائی رنگ شود. سپس طرف دیگر را نیز سرخ كنید. كرپها را كنار بگذارید تا كمی خنك شود. كرهی مواد میانی را در تابه گرم كنید و پیازچه و سیر را كمی در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه بادمجان و سیب زمینی را به مواد بیفزائید و آنها را سرخ كنید. اینك جعفری، ریحان، رب گوجه فرنگی و پودر پایریكا را به مواد افزوده، حرارت را ملایم كنید تا مواد بپزد.سپس نمك و فلفل غذا را اندازه كنید و به مقدار یك قاشق سوپخوری از مواد روی كرپها پخش نمائید و آنها را رول كنید. ظرف نسوزی را كمی چرب كنید و كرپها را در آن بچینید و روی هر كرپ را كمی پنیر رنده كرده بپاشید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 350 درجهی فارنهایت قرار دهید تا پنیر ذوب شود. سپس آن را به صورت گرم میل نمائید.