وجدان شورباسی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
كدوی خرد كرده..............................................نصف پیمانه
سیبزمینی خرد كرده....................................نصف پیمانه
قارچ خرد كرده ............................................نصف پیمانه
گشنیز خرد كرده.........................................نصف پیمانه
جعفری خرد كده........................................نصف پیمانه
شویدخرد كرده ........................................نصف پیمانه
آب مرغ....................................................3 پیمانه
كره........................................................50 گرم
پیاز تفت داده شده....................................1 عدد
آرد .......................................................3 قاشق سوپخوری
شیر ....................................................2 پیمانه
آبلیمو...................................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل ............................................به میزان لازم
ماست................................................2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز برای تزئین...............................به میزان لازم
كره برای تزئین ......................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا كدو، سیبزمینی، قارچ، گشنیز، جعفری، شوید، آب مرغ، كره و پیاز را با هم بگذارید بپزد. بعد آرد را با شیر مخلوط كرده و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را همراه با آبلیمو، نمك، فلفل و ماست به سوپ اضافه كرده و شعله را خاموش كنید و در آخر با فلفل قرمز و كرهی ذوب كرده تزئین نمائید.