كوفتهی انگشتی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
گوشت چرخكرده.............................................300 گرم
پیاز رنده كرده .............................................1 عدد
روغن زیتون................................................2 قاشق سوپخوری
تخممرغ...................................................1 عدد
نمك و فلفل..............................................به میزان لازم
گوجهفرنگی پوره كرده ..............................1 عدد
مواد لازم برای داخل كوفته:
قارچ خرد كرده.....................................3 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی رنده كرده.........................2 عدد
فلفل سبز خرد كرده..........................3 عدد
گوجهفرنگی حلقه كرده.....................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا گوشت، پیاز، روغن زیتون، تخممرغ، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. حالا هر بار به اندازهی یك گردوی درشت از مخلوط بردارید و به شكل لوله درآورید. سپس با انگشت وسط هر كدام را خالی كنید. و با مواد داخل كوفته پر سازید و سر آن را ببندید. اكنون گوشتهای آماده را در ظرف نسوزی بچینید و روی آنها را با گوجهفرنگی پوره كرده، بپوشانید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت بپزید. اینك كوفتهها را در دیس بچینید و با حلقههای گوجهفرنگی تفت داده تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد میانی:
روغن را در تابه بریزید. بعد قارچ، گوجهفرنگی و فلفل را در آن تفت دهید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود و پس از خنك شدن، مصرف كنید.