Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:27

26
آبان
رشتـه پلـوی دامغانـی + فیلم

رشتـه پلـوی دامغانـی + فیلم

طرز تهیه رشتـه پلـوی دامغانـی

رشتـه پلـوی دامغانـی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 برنج .............................................2 پیمانه (300 گرم)

گوشت گوسفندی  .....................400 گرم

روغن مایع ................................به میزان لازم

پیاز خرد كرده..............................1 عدد

نمك، ادویه‌ی پلو و گردغوره .........به میزان لازم

برگ مو....................................500 گرم

رشته‌ی پلو‌ئی .......................4 تا 5 پیمانه

سیب‌زمینی متوسط.................2 عدد

 

روش تهیه

 

برنج را بشوئید و بگذارید 2 ساعت با آب نیمگرم خیس بخورد. گوشت را به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد كنید. مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت‌ و پیاز را در آن تفت دهید. حالا ادویه و مقداری آب بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد. بعد نمك، گرد غوره و تكه‌‌های گوشت را مانند دلمه لای برگ‌ها بپیچید و كنار بگذارید. برنج را در قابلمه‌‌ای پر از آب جوش بریزید و در آخر رشته را اضافه كنید، بعد از چند جوش آن را آبكش كنید. اینك ته دیگ یك ردیف سیب زمینی بچینید و روی آن‌ها را با برگ مو بپوشانید. باقیمانده‌ی برگ‌ها را در آب جوش بگذارید تا نرم شوند، روی سیب‌زمینی و برگ‌ها مقداری مخلوط برنج و رشته بریزید و دلمه‌های كوچك را روی آن بچینید. دوباره كمی برنج و رشته روی دلمه‌ها بریزید و برگ‌های نرم مو را لابلای برنج و رشته قرار دهید و روی آن كره بگذارید و بقیه‌ی برنج و رشته را بریزید و رویش روغن بدهید تا رشته‌ها به هم نچسبند. اكنون برنج را دم كنید و بعد در دیس زیبائی بكشید.

یادآوری: برگ موی كنسرو شده درهمه‌ی فصول در سوپرماركتها قابل دسترسی است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رشتـه پلـوی دامغانـی تعداد بازديد: 491 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز