Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 09:33

11
مهر
پودینی

پودینی

در قابلمه‌ای ماهی را همراه با مقداری نمك، زردچوبه، یك عدد پیاز، دو حبه سیر و كمی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا ماهی بپزد. سپس پوست و تیغ ماهی را جدا كنید.

ملیحه امیرزاده

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله ماهی (كولی)         500 گرم

نمك                             به میزان لازم

زردچوبه                        2 قاشق چایخوری

پیاز متوسط                   2 عدد

سیر                            4 تا 5 حبه

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

گشنیز و شنبلیله خرد كرده 500 گرم

لیموعمانی                   2 عدد

ادویه كاری                   1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                      1 عدد

روش تهیه پودینی

در قابلمه‌ای ماهی را همراه با مقداری نمك، زردچوبه، یك عدد پیاز، دو حبه سیر و كمی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا ماهی بپزد. سپس پوست و تیغ ماهی را جدا كنید. گوشت ماهی را در دست بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود. یك عدد پیاز باقیمانده را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود و در اواخر سرخ شدن دو حبه سیر خرد كرده را بیفزائید و تفت دهید.

در تابه دیگری سبزی‌های ریز خرد كرده را سرخ كنید و به سیر و پیاز اضافه نمائید. آنگاه لیموعمانی – كه پوست و دانه‌های آن جدا شده – ادویه كاری و اندكی زردچوبه به آن بیفزائید و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. حالا ماهی را داخل این مخلوط بریزید و پودینی را 20 دقیقه دیگر روی اجاق تفت دهید. اكنون تخم‌مرغ زده شده با چنگال را اضافه كنید. پس از 10 دقیقه پودینی آماده مصرف است.

یادآوری: (ماهی كولی) یاد شده در مواد لازم مربوط به دریای جنوب كشور است.

 

برچسب ها: روش تهیه پودینی، تهیه پودینی، پودینی، آموزش پودینی، مواد لازم پودینی، آشپزی با پودینی تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز