ملیحه امیرزاده
مواد لازم برای 4-6 نفر
فیله ماهی (كولی) 500 گرم
نمك به میزان لازم
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 4 تا 5 حبه
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
گشنیز و شنبلیله خرد كرده 500 گرم
لیموعمانی 2 عدد
ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
روش تهیه پودینی
در قابلمهای ماهی را همراه با مقداری نمك، زردچوبه، یك عدد پیاز، دو حبه سیر و كمی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا ماهی بپزد. سپس پوست و تیغ ماهی را جدا كنید. گوشت ماهی را در دست بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود. یك عدد پیاز باقیمانده را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود و در اواخر سرخ شدن دو حبه سیر خرد كرده را بیفزائید و تفت دهید.
در تابه دیگری سبزیهای ریز خرد كرده را سرخ كنید و به سیر و پیاز اضافه نمائید. آنگاه لیموعمانی – كه پوست و دانههای آن جدا شده – ادویه كاری و اندكی زردچوبه به آن بیفزائید و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. حالا ماهی را داخل این مخلوط بریزید و پودینی را 20 دقیقه دیگر روی اجاق تفت دهید. اكنون تخممرغ زده شده با چنگال را اضافه كنید. پس از 10 دقیقه پودینی آماده مصرف است.
یادآوری: (ماهی كولی) یاد شده در مواد لازم مربوط به دریای جنوب كشور است.