خوراك قزلآلا
مواد لازم برای 5 نفر:
آب پیاز...................................................یك دوم پیمانه
زردچوبه.................................................1 قاشق چایخوری
زعفران حل كرده....................................یك چهارم پیمانه
پودر كاری..............................................1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه............................................1 قاشق چایخوری
نمك ....................................................1 قاشق چایخوری
آبلیمو .................................................یك دوم پیمانه
قزلآلا ..................................................5 عدد
آرد .....................................................6 الی 7 قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی............به میزان لازم
روش تهیه
تمام مواد به جز آرد و روغن را با هم مخلوط نمائید، ماهیها را پس از پاك كردن حدود 1 دقیقه در سس قرار دهید و سپس در آرد بغلطانید و در روغن داغ سرخ كنید. ماهی را در دیس قرار داده و به سلیقهی خود تزئین نمائید.
مواد اصلی ادویه كاری عبارت است از تخم گشنیز، زردچوبه، زیرهی سبز، جوز هندی، دارچین، سیر، زنجفیل، میخك، هل، تخم خردل و فلفل قرمز.