Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 06:45

26
آبان
مرغ شكم پر با سس خامه

مرغ شكم پر با سس خامه

طرز تهیه مرغ شكم پر با سس خامه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان................4 عدد

كره...........................................................50 گرم

تره‌فرنگی بزرگ و خردكرده ............................3 ساقه

پوست لیموی رنده‌كرده ..............................یك قاشق چایخوری

آب مرغ ....................................................250 میلی‌لیتر

خامه.......................................................120 گرم

آبلیمو.....................................................یك قاشق سوپخوری

نمك و فلفل .............................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

هر یك از سینه‌های مرغ را از عرض و قسمت ضخیم برش دهید تا شبیه پاكت شود. دقت كنید، برش‌ها عمیق نباشد تا قسمت‌های بریده از هم جدا نشود. سپس نصف كره را درون تابه‌ بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه تره فرنگی و پوست لیمو را بیفزائید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه بپزید تا تره‌فرنگی نرم شود ولی رنگش تغییر نكند. حالا تره‌فرنگی را به كاسه‌ای منتقل نمائید و نمك و فلفل به آن بیفزائید.

پس از خنك شدن تره‌‌فرنگی‌، داخل سینه‌های مرغ را با آن پر كنید و با خلال چوبی، دو لایه‌ی مرغ را محكم كنید. اكنون باقیمانده‌ی كره را در تابه بریزید و تابه را روی اجاق بگذارید. سینه‌های مرغ را در تابه قرار دهید و دو طرف آن‌ها را سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. بعد آب مرغ را درون تابه، روی مرغ بریزید. حالا در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی ده دقیقه بپزید. در هنگام پختن، گاهی سینه‌های مرغ را زیر و رو كنید.

سپس سینه‌های مرغ را از تابه خارج كنید و در جای گرمی نگه دارید. آب مرغ را بجوشانید تا مقدار آن به نصف كاهش یابد. بعد خامه را اضافه كنید. پس از چند جوش، آبلیمو، پوست لیمو، نمك و فلفل را بیفزائید تا سس آماده شود. اینك خلال‌‌های چوبی را از سینه‌ی مرغ جدا كنید و هر یك از سینه‌ها را به اندازه‌ی یك سانتیمتر برش بزنید و در دیس بچینید. حالا سس را روی مرغ بریزید و به مصرف برسانید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، مرغ شكم پر با سس خامه تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز