مواد لازم برای 4 نفر:
سینهی مرغ بدون پوست و استخوان................4 عدد
كره...........................................................50 گرم
ترهفرنگی بزرگ و خردكرده ............................3 ساقه
پوست لیموی رندهكرده ..............................یك قاشق چایخوری
آب مرغ ....................................................250 میلیلیتر
خامه.......................................................120 گرم
آبلیمو.....................................................یك قاشق سوپخوری
نمك و فلفل .............................................به میزان لازم
روش تهیه
هر یك از سینههای مرغ را از عرض و قسمت ضخیم برش دهید تا شبیه پاكت شود. دقت كنید، برشها عمیق نباشد تا قسمتهای بریده از هم جدا نشود. سپس نصف كره را درون تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تره فرنگی و پوست لیمو را بیفزائید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه بپزید تا ترهفرنگی نرم شود ولی رنگش تغییر نكند. حالا ترهفرنگی را به كاسهای منتقل نمائید و نمك و فلفل به آن بیفزائید.
پس از خنك شدن ترهفرنگی، داخل سینههای مرغ را با آن پر كنید و با خلال چوبی، دو لایهی مرغ را محكم كنید. اكنون باقیماندهی كره را در تابه بریزید و تابه را روی اجاق بگذارید. سینههای مرغ را در تابه قرار دهید و دو طرف آنها را سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. بعد آب مرغ را درون تابه، روی مرغ بریزید. حالا در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی ده دقیقه بپزید. در هنگام پختن، گاهی سینههای مرغ را زیر و رو كنید.
سپس سینههای مرغ را از تابه خارج كنید و در جای گرمی نگه دارید. آب مرغ را بجوشانید تا مقدار آن به نصف كاهش یابد. بعد خامه را اضافه كنید. پس از چند جوش، آبلیمو، پوست لیمو، نمك و فلفل را بیفزائید تا سس آماده شود. اینك خلالهای چوبی را از سینهی مرغ جدا كنید و هر یك از سینهها را به اندازهی یك سانتیمتر برش بزنید و در دیس بچینید. حالا سس را روی مرغ بریزید و به مصرف برسانید.