مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه
مواد لازم برای 4 نفر:
شیر كم چربی .........................................45 میلیلیتر (3 قاشق سوپخوری)
سس خردل .............................................2 قاشق چایخوری
جو پرك...................................................40 گرم
ریحان خردكرده..........................................3 قاشق سوپخوری
ران مرغ....................................................8 عدد
خامهی ساده........................................115 گرم
دانهی خردل .........................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل ..........................................به میزان لازم
برگ ریحان برای تزئین ............................به میزان لازم
روش تهیه
در ظرف مناسبی، شیر و سس خردل را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه جو پرك و 2 قاشق سوپخوری از ریحان خرد كرده را در بشقابی بریزید و كمی نمك و فلفل به آن اضافه نمائید. بعد رانهای مرغ را با مخلوط شیر و سس خردل مرطوب سازید و در مخلوط جو بغلتانید تا همهی قسمتهای ران مرغ آغشته به جو شود. رانهای مرغ را در سینی نسوزی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، در طبقهی وسط به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. اكنون رانهای پخته را در ظرف مناسب و زیبائی قرار دهید. خامه، باقیماندهی ریحان خردكرده، دانهی خردل، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و مخلوط نمائید، تا سس یكدستی حاصل شود. حالا سس را روی مرغ ظرف بریزید و با برگ ریحان تزئین كنید.