Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:20

26
آبان
مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه

مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه

طرز تهیه مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه

مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

شیر كم چربی .........................................45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

سس خردل .............................................2 قاشق چایخوری

جو پرك...................................................40 گرم

ریحان خردكرده..........................................3 قاشق سوپخوری

ران مرغ....................................................8 عدد

خامه‌ی ساده........................................115 گرم

دانه‌ی خردل .........................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل ..........................................به میزان لازم

برگ ریحان برای تزئین ............................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی، شیر و سس خردل را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه جو پرك و 2 قاشق سوپخوری از ریحان خرد كرده را در بشقابی بریزید و كمی نمك و فلفل به آن اضافه نمائید. بعد ران‌های مرغ را با مخلوط شیر و سس خردل مرطوب سازید و در مخلوط جو بغلتانید تا همه‌ی قسمت‌های ران مرغ آغشته به جو شود. ران‌های مرغ را در سینی نسوزی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. اكنون ران‌های پخته را در ظرف مناسب و زیبائی قرار دهید. خامه، باقیمانده‌ی ریحان خردكرده، دانه‌ی خردل، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط نمائید، تا سس یكدستی حاصل شود. حالا سس را روی مرغ ظرف بریزید و با برگ ریحان تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، مـرغ برشـته با جو پرك و سس خامه تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز