سوپ ذرت ادويهای
مواد لازم برای 4 نفر:
آب ..........................................................به میزان لازم
سیب زمینی متوسط..................................2 عدد
برگ بو ...................................................1 عدد
ذرت پخته یا كنسرو ذرت ...........................200 گرم
كره.........................................................40 گرم
آنغوزه ....................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ......................................1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی.......................................1 قاشق چایخوری
آرد گندم یا آرد ذرت.................................2 قاشق سوپخوری
نمك....................................................4 قاشق چایخوری
خامه..................................................100 گرم
جعفری تازه و خرد كرده.........................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
سیبزمینی و برگ بو را همراه با آب در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت زیاد بجوشانید. بعد از جوش آمدن، صبر كنید سیبزمینی با حرارت متوسط بپزد. پس از پختن سیبزمینی، برگ بو را بردارید. سپس پوست سیبزمینی را بگیرید و با ذرت در مخلوطكن بریزید و همراه با یك پیمانه آب، پوره كنید.
در قابلمهی دیگری، كره را گرم كنید و آنغوزه، فلفل سیاه و جوز هندی را چند لحظه تفت دهید. آنگاه آرد را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پورهی ذرت و سیبزمینی را اضافه كنید و در حدود 10 دقیقه سوپ را بپزید. اكنون نمك، خامه و جعفری را بیفزائید و از روی اجاق بردارید. در پایان، سوپ را درون كاسهی زیبائی بریزید و با یك برگ جعفری تزئین نمائید.