Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:40

26
آبان
سوپ ذرت ادويه‌ای

سوپ ذرت ادويه‌ای

طرز تهیه سوپ ذرت ادويه‌ای

سوپ ذرت ادويه‌ای

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

آب ..........................................................به میزان لازم

سیب زمینی متوسط..................................2 عدد

برگ بو ...................................................1 عدد

ذرت پخته یا كنسرو ذرت ...........................200 گرم

كره.........................................................40 گرم

آنغوزه ....................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه ......................................1 قاشق چایخوری

پودر جوز هندی.......................................1 قاشق چایخوری

آرد گندم یا آرد ذرت.................................2 قاشق سوپخوری

نمك....................................................4 قاشق چایخوری

خامه..................................................100 گرم

جعفری تازه و خرد كرده.........................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

سیب‌زمینی و برگ بو را همراه با آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت زیاد بجوشانید. بعد از جوش آمدن، صبر كنید سیب‌زمینی با حرارت متوسط بپزد. پس از پختن سیب‌زمینی، برگ بو را بردارید. سپس پوست سیب‌زمینی را بگیرید و با ذرت در مخلوط‌كن بریزید و همراه با یك پیمانه آب، پوره كنید.

در قابلمه‌ی دیگری، كره را گرم كنید و آنغوزه، فلفل سیاه و جوز هندی را چند لحظه تفت دهید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پوره‌ی ذرت و سیب‌زمینی را اضافه كنید و در حدود 10 دقیقه سوپ را بپزید. اكنون نمك، خامه و جعفری را بیفزائید و از روی اجاق بردارید. در پایان، سوپ را درون كاسه‌ی زیبائی بریزید و با یك برگ جعفری تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوپ ذرت ادويه‌ای تعداد بازديد: 480 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز