Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:46

26
آبان
خورش كـرفس با سويا

خورش كـرفس با سويا

طرز تهیه خورش كـرفس با سويا

خورش كـرفس با سويا

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

كرفس............................................1 كیلوگرم

جعفری و نعناع................................نیم‌كیلوگرم

روغن ............................................3 قاشق سوپخوری

سویای درشت................................5 قاشق سوپخوری

نمك ............................................به میزان لازم

ادویه* ..........................................مجموعاً 1 قاشق چایخوری

آبغوره یا آبلیمو................................یك‌چهارم پیمانه

كره..............................................20 گرم

* (فلفل، زردچوبه و دارچین)

 

روش تهیه

 

ساقه‌های كرفس را به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد كنید و بشوئید. برگ‌های كرفس را با جعفری و نعناع ریز خرد كنید. در تابه‌ای روغن بریزید و ساقه‌های كرفس را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. جعفری و نعناع و برگ‌های كرفس را نیز در تابه‌ی دیگری تفت دهید. سپس كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. ادویه را به مدت یك دقیقه تفت دهید. بعد سویا را- كه با آب گرم شسته‌اید- به ادویه بیفزائید و كمی سرخ كنید. حالا كرفس و سبزی را همراه با 2 لیوان آب گرم به آن اضافه كنید و بگذارید كرفس با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود. آن‌گاه آبغوره یا آبلیمو را نیز بیفزائید و دوباره چند دقیقه روی حرارت بسیار ملایم نگه دارید تا جا بیفتد.

یادآوری: می‌توانید در این خورشت، به جای سویا از لوبیا چیتی نیز استفاده كنید. به این منظور، یك فنجان لوبیا چیتی را بخیسانید و بپزید. بعد یك قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن بیفزائید و به كرفس اضافه نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش كـرفس با سويا تعداد بازديد: 870 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز