Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:36

26
آبان
آ‌ش آ‌لـو + فیلم

آ‌ش آ‌لـو + فیلم

طرز تهیه آ‌ش آ‌لـو

آ‌ش آ‌لـو

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 برنج.....................................................۲۰۰ گرم

پیاز داغ...............................................۲ قاشق سوپخوری

نمك ، فلفل ، زردچوبه............................به میزان لازم

لپه ...................................................۱۰۰ گرم

سبزی ..............................................۵۰۰ گرم

آ‌لو زرد یا آ‌لو سیاه ...............................۲۰۰ گرم

گوشت چرخكرده ...............................۲۰۰ گرم

پیازرنده شده ......................................۱ عدد

شكر................................................۴ قاشق سوپخوری

سركه..............................................یك دوم پیمانه

نعناع داغ ، سیر داغ............................برای تزئین

*(تره ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ، مرزه ، ترخون )

 

روش تهیه

 برنج را با ۱ لیتر آ‌ب  و كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا بصورت كته در آ‌ید ، سپس آ‌نرا با گوشت كوب برقی له كنید تا صاف شود ، پیاز داغ را با زردچوبه و كمی روغن تفت دهید و لپه را اضافه نموده ، نیم لیتر آ‌ب به آ‌ن اضافه كنید تا لپه پخته شود سپس برنج را نیز اضافه كنید و سبزی را كه از قبل شسته و خرد كرده اید در این زمان بیافزائید پس از چند جوش آ‌لو را كه حدود نیم ساعت با كمی آ‌ب خیس  كرده اید را شسته و به آ‌ش بیافزائید ، اگر لازم بود كمی آ‌ب جوش اضافه نمائید ،گوشت را با یك پیاز رنده شده تر كیب كنید و سر گنجشكی آ‌ماده كرده و داخل آ‌ش بریزید ، پس از آ‌نكه تمام مواد پخته شد شكر را با سركه مخلوط نموده و به آ‌ش اضافه نمائید آ‌ش كه جا افتاد ، در ظرف كشیده و روی آ‌نرا با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ  تز ئین نمائید .

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آ‌ش آ‌لـو تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز