انجير تاتلسی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
انجیر درشت..............................نیمكیلوگرم
شیر ....................................1 پیمانه
شكر....................................1 پیمانه
گردوی ریز خرد كرده...............2 پیمانه
دارچین ..............................2 قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا انجیرها را در ظرفی بریزید و به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید. بعد در آبكش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. حالا داخل انجیرها را با مخلوط گردو و دارچین پر كنید و در ظرف بچینید. آنگاه مخلوط شیر و شكر را روی انجیر بریزید و در حدود یك ربع در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.