سوپ سيبزمينی و فلفل دلمه ای
مواد لازم برای 4 نفر:
كره ...............................................40 گرم
پیاز خردكرده.....................................2 عدد
هویج خردكرده.................................1 عدد
فلفل دلمهای زرد یا نارنجی...............2 عدد
قرص عصارهی سبزی......................1 عدد
آب...............................................1 لیتر
كنسرو ذرت..............................200 گرم
سیبزمینی خردكرده ................400 گرم
شیر ......................................250 میلیلیتر
نمك و فلفل .............................به میزان لازم
پیازچهی خردكرده برای تزئین.......به میزان لازم
روش تهیه
كره را در قابلمهای بریزید و روی اجاق ذوب كنید. آنگاه پیاز، هویج و فلفل را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا هویج و فلفل كمی نرم شوند. سپس قرص عصارهی سبزی را در آب حل كنید و به همراه ذرت و سیبزمینی به مواد قبلی اضافه كنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا سبزیها بپزند. حالا یك پیمانه از مواد پخته را بردارید و كنار بگذارید. بعد باقیماندهی آن را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا سوپ، صاف و یكدست شود اكنون سوپ را به قابله برگردانید؛ شیر، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را بجوشانید تا كمی غلیظ شود. اینك یك پیمانه از مواد كنار گذاشته را به سوپ اضافه كنید و آن را در كاسهی زیبائی بریزید و با پیازچه تزئین نمائید.