رول ساندويـچ
مواد لازم برای 2-4 نفر:
نان سفید.................................................یك عدد
سس مایونز.............................................یك دوم پیمانه
اسلایس ژامبون مرغ یا بوقلمون..................6 تا 8 ورق
روش تهیه
نان سفید را شكاف دهید و تا جایی كه ممكن است آن را صاف كنید. حالا سس مایونز را روی نان بمالید. سپس ژامبون را روی سس قرار دهید. بدین ترتیب چند لایه روی هم گذاشته و نانها را رول كنید. رولها را در كاغذ روغنی پیچیده و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال بیرون آورده و آن را روی تخته گذاشته و با چاقو تیز برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید و تزئین كنید.
گوشت بوقلمون، كمترین چربی را در بین دیگر گوشتها دارد و در ضمن كمترین مقدار اسیدهای چرب اشباع را داراست.