Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:38

19
آبان
رول ساندويـچ

رول ساندويـچ

طرز تهیه رول ساندويـچ

رول ساندويـچ

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر:

 

نان سفید.................................................یك عدد

سس مایونز.............................................یك دوم پیمانه

اسلایس ژامبون مرغ یا بوقلمون..................6 تا 8 ورق

 

روش تهیه

 

نان سفید را شكاف دهید و تا جایی كه ممكن است آن را صاف كنید. حالا سس مایونز را روی نان بمالید. سپس ژامبون را روی سس قرار دهید. بدین ترتیب چند لایه روی هم گذاشته و نان‌ها را رول كنید. رول‌ها را در كاغذ روغنی پیچیده و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال بیرون آورده و آن را روی تخته گذاشته و با چاقو تیز برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید و تزئین كنید.

 

گوشت بوقلمون، كم‌ترین چربی را در بین دیگر گوشت‌ها دارد و در ضمن كم‌ترین مقدار اسیدهای چرب اشباع را داراست.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رول ساندويـچ تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز