سالاد سيب و گلابی
مواد لازم برای 2 نفر:
گردوی نصف كرده..................................100 گرم
گلابی خردكرده........................................1 عدد
سیب خردكرده........................................1 عدد
آبلیموی تازه ........................................2 قاشق سوپخوری
برگ شاهی.......................................100 گرم
پنیر گودا...........................................200 گرم
كرفس خردكرده....................................4 ساقه
مواد لازم سس:
آبلیموی تازه.................................6 قاشق سوپخوری
عسل........................................1 قاشق سوپخوری
سس خردل ..............................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل .............................به میزان لازم
روغن زیتون.............................4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
گردو را در تابهای بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. در ظرف مناسبی، گلابی و سیب را با آبلیمو مخلوط كنید. بعد شاهی خردكرده و پنیر را - كه به شكل مكعبی خرد كردهاید - همراه با كرفس و گردو به مخلوط سیب و گلابی بیفزائید. سپس سس را آماده نمائید و روی سالاد بریزید. اكنون سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك شود. حالا سالاد آمادهی مصرف است.
یادآوری: میتوانید به جای شاهی از اسفناج یا شوید تازه نیز استفاده كنید.