خوراك مرغ جنوبی
مواد لازم برای 5 نفر:
پیاز بزرگ رنده شده.....................................1 عدد
سیر ریز خرد كرده......................................5 حبه
ماست....................................................1 پیمانه
سس مایونز ..........................................2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون .........................................1 قاشق سوپخوری
زعفران حل كرده ....................................2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه..........................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل..........................................به میزان لازم
ران مرغ ...............................................5 قطعه
هویج خلال كرده.....................................2 عدد
فلفل دلمهای خلال كرده .........................1 عدد
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی پیاز رنده شده، سیر، ماست، مایونز، روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل را خوب مخلوط كنید. بعد تكههای مرغ را درون مواد قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود. آنگاه تكههای مرغ را در ظرف نسوزی بچینید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجهی سانتیگراد، در طبقهی وسط بپزید. سپس ظرف را از فر در بیاورید. حالا هویج و فلفل دلمهای خلال كرده را روی آن بچینید و دوباره به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا هویج و فلفل نرم شود و آب اضافی مرغ نیز بخار شود و سس غلیظی باقی بماند. میتوانید این خوراك را با چلو نیز میل كنید.