داليان كوفته
موادلازم برای 4- 6 نفر:
گوشت مرغ چرخكرده .......................700 گرم
تخم مرغ.........................................1 عدد
نان برشتی (تست) .........................5 برش
نمك و فلفل...................................به میزان لازم
پیاز رنده كرده ...............................1 عدد
پودر زیره و زنجفیل.........................1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل كوفته:
قارچ .........................................200 گرم
كره .............................................1 قاشق سوپخوری
نخود سبز.....................................150 گرم
سیب زمینی پخته ...........................2 عدد
پنیر .............................................100 گرم
نمك وفلفل.......................................به میزان لازم
زردهی تخم مرغ................................1 عدد
كورن فلكس خرد كرده و پودر نان.........4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
در ظرف مناسبی مرغ، تخم مرغ، نان تست خرد كرده، نمك، فلفل، پیاز، پودر زیره و زنجفیل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. در این هنگام برای تهیه مواد داخل كوفته، قارچ را -كه ریز خرد كردهاید در تابهای بریزید و با كره تفت دهید تا آب قارچ كشیده شود. حالا باقیماندهی مواد را- كه شامل نخود سبز، سیب زمینی، پنیر، نمك و فلفل است- درون تابه بریزید و كمی كه سرد شد، آن را روی كاغذ روغنی یا نایلون محافظ شفافی بگذارید و به صورت لوله درآورید. بعد آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. حالا مایهی گوشتی را روی تكه نایلون محافظ بگذارید و به صورت مستطیلی به اندازهی 25 در 25 سانتیمتر پهن كنید. اینك مواد میانی را -كه از فریزر درآوردهاید- در ابتدای مستطیل قرار دهید و لوله كنید. آنگاه دو طرف آن را كمی بفشارید تا به شكل بیضی درآید. هر دو طرف آن را با نایلون محافظ محكم ببندید به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. سپس روی آن، زردهی تخم مرغ بمالید و مخلوط كورن فلكس پودر نان بپاشید. در سینی چربكرده فر (تاون) و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید. بعد در دیس زیبائی بچینید و با انواع سبزی، تزئین كنید و میل نمائید.