كباب دريائی
مواد لازم برای 4 سیخ كباب
میگو ................................................12 عدد
فیلهی ماهی شیر..............................200 گرم
سویاسس.......................................دو قاشق چایخوری
ژامبون............................................چهار برش
كرهی ذوب كرده ..............................20 گرم
آبلیمو...........................................دو قاشق چایخوری
سیر رنده شده...............................یك حبهی كوچك
روش تهیه
ابتدا میگوها را پاك كنید و رودهی آنها را در آورید اما دمها را جدا نكنید. فیلهی ماهی را به صورت انگشتی خرد كنید و با سویاسس مزهدار نمائید و كنار بگذارید. ژامبونها را سه قسمت كنید و هر قسمت را دور یك فیله بپیچید و به شكل رولت لوله كنید. سیخهای چوبی را از چند ساعت قبل در آب سرد قرار دهید. حالا به صورت یك در میان، میگو و بعد ژامبون - فیله را به سیخ بكشید (در هر سیخ، سه میگو و سه رولت فیله كافی است). پس از پایان كار، كره، آبلیمو و سیر را با قلممو روی گوشتها بكشید و روی كبابپز یا داخل فر (تاون)، با 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.