رولت ماهی
مواد لازم برای 2-4 نفر:
میگو................................................200 گرم
سفیدهی تخممرغ................................1 عدد
خامه در صورت تمایل ..........................1 قاشق سوپخوری
فیلهی ماهی شیر ...........................400 گرم
آبلیمو .............................................2 قاشق سوپخوری
مواد سس:
سیر رنده شده .............................1 حبه
كره...........................................20 گرم
آرد ..........................................1 قاشق سوپخوری
ادویهی مخصوص ماهی...............1 قاشق چایخوری
قرص عصارهی مرغ .....................یكدوم بسته
قرص عصارهی قارچ......................یكدوم بسته
آب...........................................125 میلیلیتر
آبلیمو ....................................یكدوم قاشق چایخوری
خامه.....................................یكقاشق سوپخوری
روش تهیه
میگوهای پاك كرده را همراه با سفیدهی تخممرغ و خامه، در مخلوطكن كاملاً مخلوط كنید تا مایه به میزان لازم غلیظ و یكدست شود. بعد آن را كنار بگذارید. سپس هر فیلهی نازك را پهن كنید و از مایهی میگو یك لایه روی آن بمالید. و فیله را بپیچید و به وسیلهی خلال دندان محكم ببندید و به همان صورت در ظرف دردار چرب كرده بچینید و آبلیمو بریزید. حالا در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه، با دمای 180 درجهی سانتیگراد، در فر (تاون) گرم شده بگذارید تا بپزد. سپس با سس میل نمائید.
روش تهیهی سس:
سیر را با كره تفت دهید. بعد آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس ادویهی مخصوص ماهی را اضافه كنید. آنگاه عصارهی مرغ و قارچ را در آب حل كنید و همراه با آبلیمو به آنها بیفزائید و بگذارید بجوشد و سس نسبتاً غلیظ شود. بعد از برداشتن سس از روی اجاق، خامه را نیز اضافه نمائید. سپس روی رولتها بریزید و با لیمو و شوید تزئین كنید.