مـرغ سـوخاری باجـو پـرك
مواد لازم برای 20 تكه:
شكر قهوهای..............................................2 قاشق سوپخوری
جوی پرك..................................................دو سوم پیمانه
بادام زمینی بو داده و بینمك........................یك دوم پیمانه
تخم گشنیز...............................................یك دوم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده..............................یك دوم قاشق چایخوری
فیلهی مرغ..............................................250 گرم
آرد ساده................................................به میزان لازم
تخم مرغ زده شده ..................................یك عدد
روغن برای سرخ كردن .............................به میزان لازم
آبلیمو .................................................یك چهارم پیمانه
روش تهیه
ابتدا شكر قهوهای، جو، بادام زمینی، تخم گشنیز و پوست لیمو را درون كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه آن را درون كاسهای بریزید. فیلههای مرغ را به تكههای كوچك ببرید، در آرد بغلتانید و به آرامی تكان دهید تا آردهای اضافی از مرغ جدا شود. سپس آنها را در تخم مرغ بغلتانید و بعد درون مخلوط جو فرو ببرید. پیش از سرو كردن تكههای مرغ را در روغن داغ سرخ كنید این غذا را با آبلیمو سرو كنید.
یادآوری1: میتوانید به جای فیله مرغ از فیلهی گوساله نیز استفاده كنید.
یادآوری2: اگر طعم شیرین را در این غذا نمی پسندید میتوانید شكر قهوهای را حذف كنید.