ماهي تن با سس پنير
مواد لازم برای 4 نفر:
شیر .........................................375 میلیلیتر
برگ بو .........................................1 عدد
دانهی فلفل سیاه..........................5 عدد
كره .........................................60 گرم
پیاز خرد كرده..............................1 عدد
كرفس خرد كرده.........................1 ساقه
آرد ........................................30 گرم
كنسرو ماهی تن......................1 قوطی 400 گرمی
جوز هندی.............................یكچهارم قاشق چایخوری
خامه .................................80 گرم
جعفری خرد كرده ...............یكچهارم پیمانه (15 گرم)
پنیر گودای رنده كرده...........100 گرم
خرده نان ........................یكدوم پیمانه (40 گرم)
روش تهیه
شیر، برگ بو و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شیر بجوشد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و شیر را در صافی بریزید. در ظرف دیگری هم كره بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز و كرفس را بیفزائید و تفت دهید.
اكنون آرد را به مواد قبل اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس ماهی را به شكل پرك خرد كنید. اكنون ظرف محتوی پیاز و كرفس را از روی اجاق بردارید و شیر و روغن ماهی را به آن بیفزائید. دوباره ظرف را روی اجاق بگذارید و به آرامی سس را هم بزنید تا غلیظ شود. بعد جوزهندی، خامه، جعفری و نیمی از پنیر را به آن اضافه كنید. اینك سس را از روی حرارت بردارید و ماهی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. حالا مایه را در ظرف نسوز و چرب كردهای به گنجایش 750 میلیلیتر بریزید و باقیماندهی پنیر و خرده نان را روی آن بپاشید. سپس آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر، طلائی رنگ شود.