Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:22

15
آبان
بُروسْكِتا + فیلم

بُروسْكِتا + فیلم

طرز تهیه بُروسْكِتا

بُروسْكِتا

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

نان باگت .......................................1 عدد

كره............................................25 گرم

سیر رنده كرده..............................1 حبه

گوجه‌فرنگی خرد كرده....................2 عدد

پیاز خرد كرده...............................1 عدد

ریحان خرد كرده ........................10 برگ

فلفل سیاه نیمكوب......................1 قاشق چایخوری

روغن زیتون................................3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

ابتدا نان‌های باگت را از عرض برش دهید و روی نان‌ها، كره و سیر بمالید. سپس آن‌ها را در سینی مخصوص فر(تاون) بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، برشته كنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، پیاز و ریحان را در كاسه‌ای بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید. بعد روغن زیتون را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا مخلوط به دست آمده را روی نان‌های برشته بریزید و استفاده كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای نان باگت از كرپ هم استفاده كرده و داخل آنها را از مواد فوق پر كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، بُروسْكِتا تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز