بُروسْكِتا
مواد لازم برای 6-8 نفر:
نان باگت .......................................1 عدد
كره............................................25 گرم
سیر رنده كرده..............................1 حبه
گوجهفرنگی خرد كرده....................2 عدد
پیاز خرد كرده...............................1 عدد
ریحان خرد كرده ........................10 برگ
فلفل سیاه نیمكوب......................1 قاشق چایخوری
روغن زیتون................................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا نانهای باگت را از عرض برش دهید و روی نانها، كره و سیر بمالید. سپس آنها را در سینی مخصوص فر(تاون) بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، برشته كنید. آنگاه گوجهفرنگی، پیاز و ریحان را در كاسهای بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید. بعد روغن زیتون را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا مخلوط به دست آمده را روی نانهای برشته بریزید و استفاده كنید.
یادآوری: میتوانید به جای نان باگت از كرپ هم استفاده كرده و داخل آنها را از مواد فوق پر كنید.