مافين ژامبون
مواد لازم:
آرد .........................................150 گرم
كرهی خرد كرده......................40 گرم
نمك و فلفل..........................به میزان لازم
بیكینگپودر .........................1 قاشق چایخوری
تخممرغ.............................1 عدد
شیر ................................125 میلیلیتر
پنیر گودا............................90 گرم
ژامبون............................150 گرم
روش تهیه
آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشت كره را با آرد مخلوط سازید. آنگاه نمك، فلفل و بیكینگپودر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، تخممرغ و شیر را درون مواد بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس پنیر را رنده كنید و همراه با ژامبون به مایهی به دست آمده بیفزائید. حالا درون قالبهای مافین را - كه با كاغذ مخصوص پوشاندهاید - از مایه پر كنید؛ به گونهای كه یك سوم از سر قالب خالی باشد. اكنون قالب مافین را داخل سینی بگذارید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا مافین بپزد و طلائی رنگ شود. چنانچه در مدت زمان تعیین شده مافین طلائی رنگ نشد، زمان پخت را كمی افزایش دهید. آنگاه مافینها را روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كمی خنك شوند. بعد آنها را در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید روی مافینها قدری پودر ارگانو بپاشید و بعد در فر (تاون) بپزید.