كسرول سيبزمينی و پاپريكا
مواد لازم برای 4 نفر:
سیبزمینی............................................500 گرم
نمك.................................................به میزان لازم
فلفل دلمهای زرد .................................4 عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری.......................250 گرم
سوسیس .....................................300 گرم
تخممرغ ..........................................4 عدد
خامه..........................................200 گرم
پنیر گودا ....................................150 گرم
جوز هندی..................................یكدوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ................................به میزان لازم
كره...........................................30 گرم
روش تهیه
سیبزمینی را پوست بگیرید و به ورقههای نازك برش دهید. ظرف مناسبی را از آب جوش پر كنید و قدری نمك به آن بیفزائید. آنگاه سیبزمینیها را درون آن قرار دهید و به مدت 3 دقیقه در آب نمك نگهدارید. سپس آنها را از آب خارج نمائید و كنار بگذارید.
فلفلها را از وسط دو نیم كنید و دانهی آنها را جدا سازید. سپس فلفلها را به شكل خلالهای 3 سانتیمتری ببرید، اكنون گوجهفرنگیها را بشوئید و با خلال چوبی، چند جای هر یك را سوراخ كنید. همچنین سوسیسها را به شكل مكعب خرد نمائید. حالا نیمی از سیبزمینیها را در ظرف نسوز چرب كردهای به گنجایش 1 لیتر بریزید و به ترتیب، نیمی از فلفل، سوسیس، گوجهفرنگی و باقیماندهی سیبزمینیها را روی آن بچینید. بعد در كاسهی مناسبی تخممرغها، خامه و دوسوم پنیر را با مفتول دستی بزنید بعد جوز هندی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مایهی به دست آمده را روی مواد چیده شده در ظرف بریزید. اینك باقیماندهی فلفل و پنیر را همراه كره روی مواد آماده بریزید.
سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه در طبقهی وسط قرار دهید. آنگاه فویل را بردارید و 20 دقیقهی دیگر غذا را در فر بپزید تا روی آن طلائی رنگ شود.