تارت گوجه فرنگی و زيتون
مواد لازم برای6-8 نفر:
آرد....................................................250 گرم
نمك..............................................یك دوم قاشق چایخوری
كرهی خرد كرده..............................130 گرم
آب سرد .......................................3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ......................................3 عدد
شیر ..........................................300 میلیلیتر
سبزی معطر خردكرده ...................2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ورقه كرده .................6 عدد
پنیر موزارلا رنده كرده...................75 گرم
زیتون هسته گرفته و خردكرده .....16 عدد
نمك و فلفل.............................به میزان لازم
روش تهیه
آرد و نمك را درون كاسهای بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشت، كره را با آرد مخلوط سازید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه آب را اضافه كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را در كیسهی نایلونی به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه باز كنید و در قالب تارت، به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید. روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و مقداری لوبیا روی آن بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. حالا كاغذ و لوبیا را از روی خمیر بردارید و كنار بگذارید تا خمیر خنك شود.
در كاسهی كوچكی تخم مرغها، شیر، سبزی معطر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. گوجه فرنگی، پنیر و زیتون را روی خمیر نیم پز بچینید و مایهی تخم مرغی را روی آن بریزید. اكنون قالب تارت را در فر گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی كه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.
یادآوری: سبزی معطر، شامل جعفری، ریحان و پیازچه میباشد.