Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:27

15
آبان
خاگينه‌ی سنتی

خاگينه‌ی سنتی

طرز تهیه خاگينه‌ی سنتی

خاگينه‌ی سنتی

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

 

تخم‌مرغ ..................................1 عدد

ماست................................125 گرم

بیكینگ‌پودر ............................1 قاشق چایخوری

آرد......................................75 گرم

زعفران سائیده......................یك‌دوم قاشق چایخوری

شربت غلیظ.........................3 پیمانه

روغن مایع ..........................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال بزنید. آنگاه ماست و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و آرد را بتدریج به مایه اضافه كنید. سپس زعفران را درون مایه بریزید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. وقتی روغن كاملاً داغ شد، هر بار به اندازه‌ی یك قاشق از مایه را در روغن بریزید و سرخ كنید. بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر خاگینه نیز طلائی رنگ شود. به همین ترتیب خاگینه را آماده كنید. حالا خاگینه را در شربت غلیظ قرار دهید و پس از چند دقیقه آن را در صافی بریزید. اینك خاگینه را در ظرف مناسبی بچینید و آن را با  پودر نارگیل تزئین كنید. یادآوری: روش تهیه‌ی شربت مانند سایر شربت‌ها در دستورالعمل‌های قبلی است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خاگينه‌ی سنتی تعداد بازديد: 559 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز