خاگينهی سنتی
مواد لازم برای 4- 6 نفر:
تخممرغ ..................................1 عدد
ماست................................125 گرم
بیكینگپودر ............................1 قاشق چایخوری
آرد......................................75 گرم
زعفران سائیده......................یكدوم قاشق چایخوری
شربت غلیظ.........................3 پیمانه
روغن مایع ..........................به میزان لازم
روش تهیه
تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال بزنید. آنگاه ماست و بیكینگپودر را بیفزائید و آرد را بتدریج به مایه اضافه كنید. سپس زعفران را درون مایه بریزید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. وقتی روغن كاملاً داغ شد، هر بار به اندازهی یك قاشق از مایه را در روغن بریزید و سرخ كنید. بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر خاگینه نیز طلائی رنگ شود. به همین ترتیب خاگینه را آماده كنید. حالا خاگینه را در شربت غلیظ قرار دهید و پس از چند دقیقه آن را در صافی بریزید. اینك خاگینه را در ظرف مناسبی بچینید و آن را با پودر نارگیل تزئین كنید. یادآوری: روش تهیهی شربت مانند سایر شربتها در دستورالعملهای قبلی است.