Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:33

15
آبان
خاگينه‌ی لانه‌ی بلبل

خاگينه‌ی لانه‌ی بلبل

طرز تهیه خاگينه‌ی لانه‌ی بلبل

خاگينه‌ی لانه‌ی بلبل

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

  

تخم‌مرغ............................................1 عدد

سركه............................................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

مارگارین........................................65 گرم

ماست...........................................2 قاشق سوپخوری

بیكینگ‌پودر.....................................1 قاشق چایخوری

آرد ...............................................به میزان لازم

زرده‌ی تخم‌مرغ برای تزئین...............1 عدد

مغز گردو، بادام هندی و فندق..........به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

شكر.......................................400 گرم (2 پیمانه)

آب.........................................250 میلی‌لیتر

آبلیمو  .....................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

داخل ظرف مناسبی تخم‌مرغ، سركه، مارگارین، ماست و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كنید و قدری آن را با چنگال بزنید سپس آرد الك كرده را بتدریج به مایه بیفزائید تا جایی كه خمیر شده و به دست نچسبد. آنگاه خمیر را كمی ورز دهید و به كمك وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. اكنون با برشگری به قطر تقریبی 6 سانتیمتر از خمیر دایره‌هائی ببرید و درون نیمی از آنها را با برشگر كوچكتری به قطر 4 سانتیمتر خالی كنید. حالا روی دایره‌های كامل خمیر تخم‌مرغ بمالید و دایره‌ی توخالی را روی دایره‌ی كامل قرار دهید. درون دایره‌ی تو خالی را با مخلوط گردو، بادام هندی و فندق پر كنید و روی خمیر را نیز با زرده‌ی تخم‌مرغ زرین كنید. اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا خاگینه بپزد و طلائی رنگ شود. همینكه خاگینه پخت، شربت داغ را روی آن بریزید و رویش را بپوشانید. صبر كنید تا خاگینه كاملاً سرد شود. اكنون آن را در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی شربت:

شكر و آب را داخل قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود سپس آبلیمو را بیفزائید و صبر كنید تا شربت بجوشد. بعد از 5 دقیقه شربت را از روی اجاق بردارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خاگينه‌ی لانه‌ی بلبل تعداد بازديد: 539 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز