Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 15:29

25
فروردین
چاشنی شیرین كدو

چاشنی شیرین كدو

چاشنی شیرین كدو

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 5/1 كیلوگرم

 كدو سبز ریز خرد كرده                   900 گرم

پیاز ریز خردكرده                            1 عدد درشت

سركه‌ سیب                                500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شكر ریز                                     300 گرم

پودر خردل                                  2 قاشق چایخوری

زردچوبه                                     1 قاشق چایخوری

پرك فلفل قرمز خشك                   1-  2 قاشق چایخوری

آرد ذرت                                    2 قاشق چایخوری

تخم گشنیز                               2 قاشق چایخوری

 روش تهیه چاشنی شیرین كدو

كدو و پیاز را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. سركه‌ سیب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه شكر، خردل، زردچوبه، پرك فلفل، آرد ذرت و تخم گشنیز را به آن بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شكر حل شود. سپس چاشنی را بجوشانید و به مدت تقریبی 40-  60 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود و گهگاهی آن را هم بزنید.

اكنون چاشنی را در شیشه‌ استریل كرده بریزید، در شیشه را محكم ببندید و دست‌كم یك ماه در جای خنك و تاریك نگه دارید تا آماده‌ مصرف شود. گفتنی است كه پس از باز كردن در شیشه‌ی چاشنی، آن را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این چاشنی تا 6 ماه قابل مصرف است.

 

برچسب ها: چاشنی، آشپزی با کدو، چاشنی شیرین كدو، چاشنی شیرین، روش تهیه چاشنی، آموزش چاشنی شیرین كدو، چاشنی با کدو تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز