سرور چاووشی
مواد لازم برای حدود 1 كیلوگرم
به رسیده 1 كیلوگرم
سركه 1 لیتر (حدود 4 پیمانه)
سركه اضافی 125 میلیلیتر
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
شكر 100 گرم
دانه خردل 1 قاشق سوپخوری
زعفران آبكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ترشی به
دانههای به را بگیرید و قسمتهای سفت را دور بریزید. آنگاه به را با پوست خرد كنید و در قابلمه مناسبی بریزید. سركه را بیفزائید و بگذارید به بپزد و كاملاً نرم شود.
حالا آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود. اینك پوره به را همراه با سركه اضافی (125 میلیلیتر)، رب گوجهفرنگی، شكر، دانههای خردل و زعفران به مدت تقریبی 10-15 دقیقه بجوشانید تا آماده مصرف شود.
اكنون ترشی را در شیشه استریل مناسبی بریزید و در یخچال نگهدارید.
یادآوری: این ترشی پس از یك هفته آماده مصرف است.