Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:38

25
فروردین
ترشی به

ترشی به

روش تهیه ترشی به

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 1 كیلوگرم

 به رسیده                                 1 كیلوگرم

سركه                                      1 لیتر (حدود 4 پیمانه)

سركه‌ اضافی                            125 میلی‌لیتر

رب‌ گوجه‌فرنگی                          2 قاشق سوپخوری

شكر                                       100 گرم

دانه‌ خردل                                1 قاشق سوپخوری

زعفران آبكرده                            2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه ترشی به

دانه‌های به را بگیرید و قسمت‌های سفت را دور بریزید. آن‌گاه به را با پوست خرد كنید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. سركه را بیفزائید و بگذارید به بپزد و كاملاً نرم شود.

حالا آن را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود. اینك پوره‌ به را همراه با سركه‌ اضافی (125 میلی‌لیتر)، رب گوجه‌فرنگی، شكر، دانه‌های خردل و زعفران به مدت تقریبی 10-15 دقیقه بجوشانید تا آماده‌ مصرف شود.

اكنون ترشی را در شیشه‌ استریل مناسبی بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری: این ترشی پس از یك هفته آماده‌ مصرف است.

 

برچسب ها: ترشی، آموزش ترشی، روش تهیه ترشی به، ترشی به، مواد لازم ترشی به، ترشی با به، آشپزی با به تعداد بازديد: 1108 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز