Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:28

12
آبان
سالاد سبزي با سركه شكری

سالاد سبزي با سركه شكری

طرز تهیه سالاد سبزي با سركه شكری

سالاد سبزي با سركه شكری

 

 

مواد لازم برای حدود 750 میلی‌لیتر

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده............................................900 گرم

گوجه‌فرنگی چهارقاچ كرده..............................................900 گرم

كلم برگ رشته‌ای خردكرده...............................................1 بوته (675 گرم)

پیاز ورقه‌ای خردكرده.......................................................1 عدد درشت

فلفل چیلی دانه گرفته و حلقه‌ای خردكرده.........................1 عدد

پكتین.........................................................................7 گرم

شكر.........................................................................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سركه شكری:

سركه‌ی سفید........................................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب ..........................................................................7 پیمانه

شكر.....................................................................175 گرم

نمك.........................................................................4 قاشق چایخوری

دانه‌ی فلفل سیاه.......................................................3 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و درون شیشه‌ی مناسبی بریزید، آن‌گاه سركه‌ شكری داغ را روی مخلوط سبزی، درون شیشه بریزید و در شیشه را محكم ببندید. حالا سالاد را یك شب در دمای محیط نگه دارید و روز بعد شیشه را در صافی خالی كنید و محلول به‌جا مانده از آن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پكتین و یك قاشق شكر را در اندكی از این محلول حل كنید و درون تابه بریزید و هم بزنید. اینك سركه‌ شكری دارای پكتین را داغ داغ روی سالاد درون شیشه بریزید و درش را محكم ببندید. حالا شیشه را وارونه كنید و 5 دقیقه به همان حالت نگه‌دارید. اینك سالاد آماده‌ی مصرف است.

روش تهیه‌ی سركه شكری: سركه و آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه شكر، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید شكر حل شود. این محلول را داغ داغ مصرف نمائید.

یادآوری1: این سالاد نوعی ترشی است كه در جای خشك و خنك تا 6 ماه قابل نگه‌داری است.

یادآوری 2: پكتین را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد سبزي با سركه شكری تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز