خوراك بـر
مواد لازم برای 2-4 نفر:
گوشت متصل به دنده .......................................10 عدد
روغن زیتون ......................................................3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ......................................................یك چهارم قاشق سوپخوری
رُزماری............................................................چند برگ
سس سویا....................................................2 قاشق سوپخوری
سیر لهكرده ..................................................2 حبه
روغن مایع ....................................................2 قاشق سوپخوری
هویج حلقه كرده............................................2 عدد
پیاز حلقهكرده...............................................1 عدد
كرفس خردكرده............................................1 ساقه
روش تهیه
گوشت دنده را از وسط نصف كنید، به گونهای كه دو ردیف دندهی 5 تائی داشته باشید. آنگاه آن را در مخلوط روغن زیتون، رُزماری، فلفل، سس سویا و سیر بخوابانید تا نرهدار شود.
سپس گوشت و روغن را داخل تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و همه قسمتهای گوشت را تفت دهید. حالا گوشت، هویج، پیاز و كرفس را در سینی فر (تاون) بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر(تاون) بپزید. بعد سینی را از فر (تاون) خارج كنید و خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و از مهمانتان پذیرائی كنید.