Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:06

29
مهر
لانه‌ی اسفناج و پنير

لانه‌ی اسفناج و پنير

طرز تهیه لانه‌ی اسفناج و پنير

لانه‌ی اسفناج و پنير

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

اسفناج .................................................................500 گرم

پیاز .........................................................................1 عدد

روغن مایع ..............................................................به میزان لازم

گوجه فرنگی خشك در روغن ......................................2 قاشق سوپخوری

كنسرو آرتیشو..........................................................1 قوطی كوچك

نمك و فلفل ............................................................به میزان لازم

سبزی معطر ...........................................................1 قاشق سوپخوری

نان تست................................................................2 قطعه

پنیر فتا ..............................................................200 گرم

دانه‌ی صنوبر..........................................................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

اسفناج را تمیز كنید و به قطعات درشت خرد نمائید. پیاز را ریز خرد كنید و همراه با روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا پیاز سبك شود. آن‌گاه گوجه‌ فرنگی را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آرتیشو را در صافی بریزید و به مواد فوق اضافه كنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. بعد نمك، فلفل و سبزی معطر را افزوده و مخلوط كنید. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید. نان را به شكل چهارگوش ببرید و در فر(تاون) یا تستر برشته كنید. پنیر فتا را نیز خرد نمائید.

اكنون 4 عدد كاسه‌ی نسوز كوچك را چرب كنید و اسفناج را بین كاسه‌ها تقسیم نمائید نان تست و پنیر را روی اسفناج بریزید و مخلوط آرتیشو را بین كاسه‌ها تقسیم كنید. اینك دانه‌ی صنوبر را روی آن‌ها بپاشید و یك قاشق سوپخوری از روغن گوجه فرنگی را روی مواد درون كاسه‌ها بریزید. حالا كاسه‌ها را در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا خوراك بپزد. این خوراك را همچنان كه گرم است میل نمائید.

یادآوری: برای آماده سازی گوجه فرنگی خشك، ابتدا آن را بشوئید و چند دقیقه در آب جوش نگه دارید. آن‌گاه روی پارچه‌ی تمیزی پهن كنید تا رطوبت آن گرفته شود. سپس آن را داخل شیشه‌ی استریل شده بریزید و شیشه را از روغن زیتون گرم پر كنید تا روی گوجه فرنگی‌ را بپوشاند. حالا درِ شیشه را ببندید و در جای خنك نگه‌دارید و به مصرف برسانید.

این گوجه فرنگی را، «sun dried Tomato in oil» می‌گویند.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، لانه‌ی اسفناج و پنير تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز