كشك بادمجان
مواد لازم برای 6- 8 نفر:
گوشت ماهیچه...................................150 گرم
پیاز .....................................................1 عدد
كدو.................................................500 گرم
بادمجان..........................................500 گرم
روغن ............................................به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده كرده......................500 گرم
نمك و فلفل ..................................به میزان لازم
پودر زیرهی سیاه...........................1 قاشق سوپخوری
سیر ..........................................1 بوته
نعناع داغ و سیرداغ ......................به میزان لازم
روش تهیه
گوشت و پیاز را با قدری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. پوست كدو و بادمجان را بگیرید و در روغن سرخ كنید. آنگاه گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زیره را به كدو و بادمجان بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت، كدو، بادمجان، گوجه فرنگی و سیر را در كاسهی دستگاه غذا ساز بریزید و پوره كنید. سپس مخلوط به دست آمده را در قابلمهی مناسبی بریزید، گردو را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اكنون كشك بادمجان را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با كشك، نعناع داغ و سیر تزئین نمائید.
مهمترین خاصیت بادمجان، كم كالری بودن آن است كه برای كسانی كه میخواهند وزن كم كنند، مفید میباشد. بادمجان كالری كمی دارد و دارای ویتامینهای A، B و C و مواد معدنی مختلف است.