Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:26

29
مهر
كشك بادمجان + فیلم

كشك بادمجان + فیلم

طرز تهیه كشك بادمجان

كشك بادمجان

 

 

مواد لازم برای 6- 8  نفر:

 

گوشت ماهیچه...................................150 گرم

پیاز .....................................................1 عدد

كدو.................................................500 گرم

بادمجان..........................................500 گرم

روغن ............................................به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده كرده......................500 گرم

نمك و فلفل ..................................به میزان لازم

پودر زیره‌ی سیاه...........................1 قاشق سوپخوری

سیر ..........................................1 بوته

نعناع داغ و سیرداغ ......................به میزان لازم

 

  

روش تهیه

 

گوشت و پیاز را با قدری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. پوست كدو و بادمجان را بگیرید و در روغن سرخ كنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زیره را به كدو و بادمجان بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت، كدو، بادمجان، گوجه فرنگی و سیر را در كاسه‌ی دستگاه غذا ساز بریزید و پوره كنید. سپس مخلوط به دست آمده را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، گردو را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اكنون كشك بادمجان را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با كشك، نعناع داغ و سیر تزئین نمائید.

  

مهمترین خاصیت بادمجان، كم كالری بودن آن است كه برای كسانی كه می‌خواهند وزن كم كنند، مفید می‌باشد. بادمجان كالری كمی دارد و دارای ویتامین‌های A، B و C و مواد معدنی مختلف است.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كشك بادمجان تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز