خورش فسنجان با مغز پسته
مواد لازم برای 4- 6 نفر:
ران و سینهی مرغ.............................................700 گرم
پیاز خردكرده.......................................................1 عدد
زردچوبه............................................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل .....................................................به میزان لازم
مغز پستهی آسیاب كرده ................................200 گرم
سیب درختی پوست گرفته و رنده كرده................2 عدد
رب انار .........................................................1 پیمانه
شكر............................................................5 قاشق سوپخوری
روش تهیه
مرغ، پیاز، زردچوبه، نمك و فلفل را همراه با آب كافی در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مرغ بپزد. آنگاه پسته و سیب را به مرغ بیفزائید. سپس حرارت را كم كنید تا خورش به آرامی بپزد. بعد رب انار را اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش به روغن بیفتد. در اواخر پخت، شكر را بیفزائید. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بریزید و با برنج میل كنید.
در هنگام خرید پسته تازه به رنگ پوست آن توجه كنید و از مصرف پستههایی كه پوسته خارجی آنها سیاه شده و به تدریج به داخل مغز پسته نفوذ میكند، خودداری نمایید. برای جلوگیری از آلودگی قارچی، پسته را در بستهبندی مناسب و در فریزر نگهداری كنید.