Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:41

29
مهر
سيـرابی شكم پـر

سيـرابی شكم پـر

طرز تهیه سيـرابی شكم پـر

سيـرابی شكم پـر

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

سیرابی.....................................................1 عدد

برنج خیس كرده..........................................1 پیمانه

ماش پخته ..............................................90 گرم (یك‌دوم پیمانه)

پیاز سرخكرده............................................3 قاشق سوپخوری

خلال بادام ..............................................25 گرم

خلال پسته.............................................25 گرم

روغن مایع..............................................75 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه ...............................به میزان لازم

زعفران حل كرده.....................................2 قاشق چایخوری

آب.........................................................به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه

 

سیرابی تمیز كرده را به چهار قسمت تقسیم كنید. برنج را آبكش كنید و همراه با ماش و پیاز، در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه خلال بادام و خلال پسته را كمی در روغن تفت دهید و به مخلوط برنج بیفزائید. سپس نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را نیز اضافه كنید. حالا داخل هر قسمت از سیرابی‌ها را با این مواد پر كنید و اطراف آن را بدوزید. اكنون باقیمانده‌ی روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و قدری پیاز سرخكرده به آن اضافه كنید و سیرابی‌های شكم پر را داخل قابلمه بگذارید و به میزان لازم آب بریزید تا سطح آن‌ها را بپوشاند. حالا صبر كنید تا سیرابی‌ها كاملاً بپزد. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید.

  میزان چربی سیرابی و شیردان حدود 4-2 گرم در 100 گرم است كه می‌توان گفت در مقایسه با انواع گوشت‌های قرمز به ویژه گوشت گوسفند، مقدار چربی آن كمتر است و تقریبا مشابه انواع گوشت كم چرب در نظر گرفته می‌شود.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سيـرابی شكم پـر تعداد بازديد: 12761 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز