Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:22

29
مهر
خوراك بـه و مرغ

خوراك بـه و مرغ

طرز تهیه خوراك بـه و مرغ

خوراك بـه و مرغ

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

 

روغن یا كره.................................100 گرم

پیاز خردكرده...................................2 عدد

مرغ تكه كرده..................................1 عدد

نمك و فلفل...................................به میزان لازم

به ................................................1 عدد

آبلیموی تازه....................................3 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده..............................به میزان لازم

شكر.............................................60 گرم

لوبیا سفید پخته.............................150 گرم

 

 

 

روش تهیه

 ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید. روغن و پیاز را در آن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را از روغن خارج كنید و در باقیمانده‌ی روغن، مرغ را سرخ نمائید. در قابلمه‌ی مناسبی مرغ سرخ كرده، پیاز، نمك و فلفل را بریزید. بعد دو پیمانه آب به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

سپس به را خردكنید، دانه‌های آن را جدا سازید و به را در باقیمانده‌ی روغن سرخ نمائید و به مرغ بیفزائید. حالا آبلیمو، زعفران و شكر را اضافه كنید و بگذارید خوراك جا بیفتد. در اواخر طبخ، لوبیا سفید را نیز به خوراك بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، خوراك آماده‌ی مصرف می‌باشد. اكنون آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

به غنی از پكتین (نوعی فیبر) است و مصرف آن به كاهش كلسترول بد خون (LDL) كمك می‌كند.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك بـه و مرغ تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز