Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:41

29
مهر
قليه‌ی اسـفناج

قليه‌ی اسـفناج

طرز تهیه قليه‌ی اسـفناج

قليه‌ی اسـفناج

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

 

 لوبیا چشم بلبلی، عدس و لپه...........................مجموعاً 250 گرم

گوشت چرخكرده..............................................500 گرم

پیاز رنده كرده ....................................................2 عدد

نمك و فلفل ......................................................به مقدار لازم

روغن مایع .......................................................به میزان لازم

اسفناج شسته و خرد كرده ................................2 كیلوگرم

كشك سائیده‌ی غلیظ  ......................................1 پیمانه

  

روش تهیه

 

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و روز بعد با مقداری آب و نمك بپزید؛ به طوری كه بعد از پختن آب زیادی نداشته باشد. بعد گوشت، پیاز، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط سازید. اكنون آن را به صورت كوفته قلقلی‌های ریز در بیاورید و در روغن سرخ كنید. حالا كوفته ریزه‌ها را درون حبوبات بریزید و اسفناج را نیز بیفزائید. اینك حرارت را ملایم كنید تا اسفناج بپزد و آب غذا كاملاً كشیده شود. سپس قلیه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با كشك و نعناع داغ تزئین كنید.

 اسفناج با دارا بودن مواد ضدالتهاب، در كاهش علائم استئوآرتریت (آرتروز مزمن مفاصل)، استئوپروز (پوكی استخوان) و آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل) موثر است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، قليه‌ی اسـفناج تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز